Thursday, April 22, 2010

nak lari tapi...


mana satu aku.? kalau korang baru kenal aku tak sampai 3 4 tahun mesti korang tak dapat cam. kalau dapat memang power ahh. muka aku paling kelakar dan paling tak hensem. yang penting kat sini aku memang bukan hotstuff dan bukan bahan carian paling top masa kat sekolah rendah, sekolah menengah dan zaman Kolej.

14 comments:

  1. kau duduk ke?
    dua dari kiri?
    tak pakai songkok?
    sebelah pengakap tu?

    ReplyDelete
  2. tak pakai songkok.
    betul ke salah?

    ReplyDelete
  3. hee. kau hebat lah. sama tak muka aku sekarang dengan zaman dulu dulu.? haha.

    ReplyDelete
  4. hehe.xde la hebat mana.
    penat aku compare and contrast antara profile pic dgn gambar budak2 laki dlm ni.
    tak sama. dulu comel.
    haha

    ReplyDelete
  5. dulu comel.? sekarang tak lah.? damn.! haha.

    ReplyDelete
  6. dulu comel.
    sekarang....
    ok aku puji.
    sekarang HOT!
    puas hati?
    tapi kenape title entry cmtu?

    ReplyDelete
  7. hot.? tanak ah.
    the title is for u to find out.! :)

    ReplyDelete
  8. tanak sudah. haha
    erm. aku kalau perkataan lari2 ni fobia sikit.
    sbb dlu masa tadika ngan darjah satu aku lari dari sekolah.haha.sumpah lawak.
    kau mesti nak lari tp x dpt an?

    ReplyDelete
  9. ili, yang barisan tengah kiri skali hensem lah. dia ada facecbook tak?

    ReplyDelete
  10. yg sebelah chinese tu ek syafiq?
    OMG! apa ni kau sama taste dgn aku.
    geli la wey

    ReplyDelete
  11. sama kot muka ko..plg aku cam rmbt ko..hahah..duduk dua dari kiri...cuma agak besar ckit dlu..hahah

    ReplyDelete
  12. Sinaran budi ek? Aku tengok pun dah tahu mana kau. Ceh. Anak mak betul rupa kau!

    ReplyDelete
  13. awiz, hahaha. cute dohh. bukan besa.
    bro, yelah. sk sinaran budi. klasik betul nama skolah aku. memang la gua anak mak. takan gua anak mamak pulak.

    ReplyDelete

bagi selagi boleh