Monday, May 3, 2010

follow dan follower serta clearance

1. aku dah semak dengan dashboard blogspot. semakkkk. aku TERfollow banyak sangat blog yang mana kebanyakannya tak berkualiti dan tak menarik. eh. maaf. macam aku punya cun sangat jee.

2. jadi, saya ili amir farhan, secara drastik dan rasminye akan stop follow blog blog yang tak best. kalau anda nak stop follow blog saya silalah. saya tak mencari fofuleriti serta fuluwer.

3. kawan kawan dan kenalan saya tak perlu risau sangat. saya akan tetap follow blog anda atas tiket "KAWAN, MEMBER, SAHABAT dan RAKAN". lagi lagi si pengomen pengomen tegar.

4. sumpah wehh. aku muak dengan update macam diary. muntah muntah muntah aku baca. jadilah macam pyanhabib ke. hishamudin rais ke. obefiend ke. HAHA. sumpah diorang power.

5. buatlah update best sikit. menggerak minda. humor ke. unik yang jarang orang buat. macam ni. karingeri.blogspot.com

6. lagi blog yang agak superb atau berbaloi la untuk dibaca walaupun ada update macam diary =
a. hanis zalikha. cun la minah ni.
b. brader entah apa entah nama dia.
c. brader jual teh tarik

7. jadi klik saja mereka. :)

9 comments:

  1. lancau lah. entry satu je. takde update update. HAHA

    ReplyDelete
  2. Kemain lagi nok! Bukak face of death sudah. Dulu bapak aku ada koleksi cdnya! Lazat tengok perempuan toreh dada makan jantung hidup2. Wohoo!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ada lagi face of death.? tak kena banned.?

    ReplyDelete
  5. Maksud aku koleksi video dia dalam bentuk dvd. tengok la video orang kena bunuh secara live. Aku tak lalu makan selama dua minggu.

    ReplyDelete
  6. aku dah tengok orang kena sembelih dah la.
    orang kata ilmu kurang kalau
    tengok benda benda ni selalu sangat. haha.

    ReplyDelete
  7. eh dah stop follow saya ke? :\

    ReplyDelete
  8. tak. check la kat follower. saya tak sekejam itu. haha. paling paling pun hide from list je. :)

    ReplyDelete

bagi selagi boleh