Tuesday, May 4, 2010

menyesal

1. kenapa eh, makin kita lari nak lupakan sesuatu atau seseorang makin susah dan sakit jadinya.

2. kenapa eh, susah untuk manusia macam aku ni membina keyakinan diri yang teguh lagi utuh. ceh. poyo.

3. kenapa aku rasa aku dah buat mistake besar bila jauhkan diri daripada kau. kenapa kau hebat sangat. mengalahkan diana danielle dan lisa surihani.

4. kenapa susah nak lupakan kau sedangkan aku sendiri yang lari dan mengecutkan diri. kenapa aku rasa kau takan faham apa yang aku repekkan nih.

5. kenapa gedik sangat entry nih. yang ni ada jawapan. sebab aku boring dan taktau nak buat apa mengadap MUET esok. burnt.

6. kenapa aku malas.?

8 comments:

  1. li,kalo esk time jwb muet,mu hilang punca.hahahah.mu ingat ak.
    ak kan sumber inspirasi?

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi kau mesti delete entry ni.

    ReplyDelete
  3. kalau tak. elaun kau sem depan milik aku. deal.!

    ReplyDelete
  4. cuba cari fokus lain..dgn itu,ko akan dpt lupakan yg lpas...hahahah...u sick..hahaha

    ReplyDelete
  5. aku x deal pape pasal elaun tu pon^^

    "My money is my money" - ili amir farhan

    ReplyDelete
  6. HAHA. pek. setepek di muka.
    nicee one hanisah sayang.

    ReplyDelete

bagi selagi boleh